2012. 06. 19.

Automata öntözőrendszerek kivitelezése, öntözés, kertépítés, tótechnika.

Automata öntözőrendszerek kivitelezése, öntözés, kertépítés, tótechnika.

Köszöntjük az öntözés és kertépítés weboldalán!
Cégünk fő profilja az automata öntözés, vagyis a professzionális automata öntözőrendszerek kivitelezése, továbbá minden olyan kerti eszköz és kiegészítő forgalmazása / telepítése, amely az öntözést kényelmesebbé, a kertet pedig praktikusabbá és szebbé teheti.

Automata öntözés több évtizedes tapasztalattal - Automata öntözés

Vállalkozásunk ötlete 1998-ban vetődött fel először. Olyan cég létrehozását tűztük ki célul, amelynek célközönsége a kertépítésbe belevágó, mély szakmai tudással nem rendelkező átlagember. Akkoriban épült fel a családi házunk, és magától értetődően belekezdtünk, hogy megépítsük hozzá az általunk megálmodott kertet is.
Kezdetben nem sokat tudtunk az automata öntözés mikéntjéről, az automata öntözőrendszerek telepítéséről. Nagyon hamar kiderült azonban, hogy a kertépítés nehezebb és összetettebb feladat, mint gondoltuk. Az öntözőrendszer telepítéséhez nem elegendő letenni pár szórófejet. Az automata öntözés ennél jóval bonyolultabb, alaposan átgondolt tervezést igénylő feladat.
A kert, a növények fejlődésével gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy a különféle fatípusok és a különböző szórófejek nem a megfelelő helyre kerültek. Kis idő elteltével a kertünk kusza és rendezetlen benyomást keltett, mintha még javában zajlana az építkezés. Márpedig mi pedig a tökéletességre törekedtünk... Nem kevés időnkbe és fáradtságunkba került, hogy a megfelelő szakirodalom (az automata öntözésről és a kertépítésről szóló írások) segítségével olyanná formáljuk kertünket, ahová mindig jó közérzettel, örömmel lépünk ki a házból.
Végül sikerült megvalósítani eredeti elképzeléseinket, sőt annál jóval többet is. Az automata öntözés mellett környezetbarát esővíz hasznosítási technika telepítésre került és egy kerti tó is létesült, méghozzá önerőből, meglepően alacsony költségekkel.
Ezután gondoltunk arra, hogy a kertépítés, az automata öntözés és a tótechnika terén szerzett szakmai tudásunkat és gyakorlati tapasztalatainkat hasznosítsuk.
Honlapunkon és öntözőrendszer szaküzletünkben igyekszünk személyesen is segítséget nyújtani szakmai tanácsainkkal és az automata öntözőrendszerekhez szükséges alkatrészek forgalmazásával mindenkinek, aki saját maga szeretné megoldani a kertépítést és az öntözés kialakítását. Az automata öntözés házilag is kivitelezhető, azonban az öntözőrendszer telepítése előtt mindenképp javasolt egy szakemberrel konzultálni.

Automata öntözés és kapcsolódó tevékenységeink

Kezdetben csak öntözés technikai szaküzlet voltunk, elsősorban automata öntözőrendszerek kereskedelmével és telepítésével foglalkoztunk. A hazánkban legismertebb márkák – Hunter, Rain Bird, Irritrol, Nelson, Toro és K-Rain – ismeretében eljutottunk arra a szintre, hogy szaktudásunkat már oklevél is igazolja.
Később –, mivel az automata öntözés szorosan kapcsolódik a kertépítéshez, valamint kissé lazábban a házépítéshez is –, tevékenységi körünket az igényeknek megfelelően olyan szakmai területekkel bővítettük, mint a kertrendezés, kertépítés, tóépítés és a központi porszívó rendszer telepítés.
Honlapunkon minden szolgáltatásunkról külön menüpont alatt tájékozódhat.
Remélem, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink közt tudhatjuk!